Entrevista a Héctor López, do Restaurante España, no programa Labranza

Entrevista a Héctor López, do Restaurante España, no programa Labranza

12/04/2018 - 15:23

Héctor López, do Restaurante España (Lugo), foi entrevistado no programa ‘Labranza’ da TVG, onde falou da importancia da IXP (Indicación Xeográfica Protexida) da Vaca e Boi de Galicia, unha carne de vacún exclusiva, na que o animal naceu, criouse e foi sacrificado en Galicia.  En palabras do cociñeiro: “é carne galega cento por cento”.

Héctor López, do Restaurante España (Lugo), foi entrevistado no programa ‘Labranza’ da TVG, onde falou da importancia da IXP (Indicación Xeográfica Protexida) da Vaca e Boi de Galicia, unha carne de vacún exclusiva, na que o animal naceu, criouse e foi sacrificado en Galicia.  En palabras do cociñeiro: “é carne galega cento por cento”.