A EFSA lanzou a primeira actualización da base de datos OpenFoodTox

A EFSA lanzou a primeira actualización da base de datos OpenFoodTox

27/07/2018 - 14:00

A EFSA (Axencia de Seguridade Alimentaria da Unión Europea) lanzou a primeira actualización da base de datos OpenFoodTox, ferramenta coa que as axencias reguladoras, investigadores e consumidores poden acceder a todo tipo de información relacionada cos riscos químicos presentes nos alimentos destinados ao consumo humano e animal. Agora, esta base de datos ofrece información sobre […]

A EFSA (Axencia de Seguridade Alimentaria da Unión Europea) lanzou a primeira actualización da base de datos OpenFoodTox, ferramenta coa que as axencias reguladoras, investigadores e consumidores poden acceder a todo tipo de información relacionada cos riscos químicos presentes nos alimentos destinados ao consumo humano e animal. Agora, esta base de datos ofrece información sobre máis de 4.750 substancias químicas, o que supón un incremento de 321 substancias respecto do ano pasado.

https://gastronomiaycia.republica.com/2018/07/22/openfoodtox-se-actualiza-y-ofrece-informacion-sobre-mas-de-4-750-sustancias-quimicas-presentes-en-los-alimentos/