Mesón A Cepa, situado no Burgo (Culleredo, A Coruña) é un mesón familiar que durante máis de 30 anos ofreceu ao público unha gran variedade das racións máis típicas e dos viños máis saborosos da terra.
Restaurantes
A Bodeguilla de Santa Marta foi inaugurada no ano 2012 en Santiago de Compostela. Ten a experiencia e proximidade de trato das súas irmás a Bodeguilla de San Roque e a Bodeguilla de San Lázaro. Está situada na zona máis noticia e acolledora de…
A Cantina Río Covés está situada ao final do paseo marítimo da vila medieval de Pontedeume (A Coruña) e asenta os seus alicerces sobre un antigo varadoiro no estuario do Río Covés, paso obrigado á porta de entrada ao Parque Natural das Fragas do…
Restaurante Carmen dispón dun amplo comedor para 50 comensais e unha terraza cuberta con vistas ao mar. Con máis de 30 anos de experiencia no sector, ofrece aos seus clientes unha cociña baseada en produtos de primeira calidade, na que fusiona o…
Galipizza é unha cadea de restauración que naceu en Covas-Viveiro en 1993 e ten locais tamén en Ribadeo, Culleredo, Santiago de Compostela, Vigo e A Coruña.
Galipizza é unha cadea de restauración que naceu en Covas-Viveiro en 1993 e ten locais tamén en Ribadeo, Culleredo, Santiago de Compostela, Vigo e A Coruña.
O Eirado da Leña é un restaurante gastronómico situado no corazón do centro histórico de Pontevedra, na emblemática Praza da Leña, ás portas do antigo Museo de Pontevedra.
A Bodeguilla de San Lázaro foi inaugurada no ano 2005 en Santiago de Compostela. Segue o concepto e a acha de éxito do seu antecesor o restaurante a Bodeguilla de San Roque. É un restaurante de ambiente agradable e familiar, situado en pleno Camiño…
A Taberna Restaurante está situado á entrada do centro histórico de Ourense, nunha antiga casa restaurada, preto do Xardín do Posío. Ofrece aos seus clientes unha cociña caseira, tradicional e galega, aproveitando as boas materias primas, frescas e…
O Curro da Parra é un restaurante situado no centro histórico de Santiago de Compostela, xunto á Praza de Abastos, no que o seu chef realiza unha aposta pola cociña creativa de mercado con raíz galega.
Adrián Felípez transmite na súa cociña un receitario de raíces galegas, despensa de proximidade, pequenos produtores e lonxa diaria.
Os irmáns Héctor e Francisco López asumiron a substitución xeracional do Restaurante España, que lles legou o seu pai cunha acreditada cociña tradicional en Lugo, pero achegaron unha comedida renovación que combina a herdanza ortodoxa co…
Galipizza é unha cadea de restauración que naceu en Covas-Viveiro en 1993 e ten locais tamén en Ribadeo, Culleredo, Santiago de Compostela, Vigo e A Coruña.
Situado no Paseo Marítimo da Coruña, fronte á Torre de Hércules e a un paso das praias de Orzán e Riazor, o restaurante Finisterrae La Torre ofrece unha coidada carta, unha seleccionada adega e unhas relaxantes vistas.
Bido Restaurante é o novo local do chef Juan M. Crujeiras. Situado no centro da Coruña, a súa filosofía é a cociña “seria, próxima e baseada no produto e no sabor”. O espazo é amplo, alto, luminoso e acolledor, con dúas grandes ventás…
Bar Berberecho está situado no porto deportivo de Sanxenxo (Pontevedra), nunha rúa peonil, sen tráfico de vehículos e a 180 metros dun aparcadoiro e a 50 metros da praia urbana de Silgar. Dispón dunha terraza con vistas ao mar.
Galipizza é unha cadea de restauración que naceu en Covas-Viveiro en 1993 e ten locais tamén en Ribadeo, Culleredo, Santiago de Compostela, Vigo e A Coruña.
O Restaurante O Grelo é unha referencia da gastronomía de Monforte de Lemos (Lugo). Situado na zona monumental da cidade nun edificio tipo fortaleza medieval, conta cunha preciosa adega escavada na roca natural, cunha temperatura natual constante de…
O Restaurante O Coto abriu as súas portas no ano 2008, na céntrica rúa de Reza, en Ourense. Este establecemento é un espazo consagrado aos mellores peixes e carnes que, pola súa calidade, converteuse nun referente na cidade.
A cociña do Restaurante Paprica baséase na innovación e no equilibrio entre cociña tradicional e moderna.
Non existe lugar máis emblemático na Costa da Morte que o cabo Finisterre, considerado o cabo da fin do mundo. Construído en 1853, a 138 metros sobre o nivel do mar. Desde o ano 1999 a antiga sede de vixilancia da mariña, o Semáforo, converteuse nun…
O Restaurante El Refugio abriu as súas portas fai mais de corenta anos. Situado no centro de Santa Maria de Oleiros (A Coruña), cun proxecto culinario baseado na calidade dos produtos da terra e do mar, poñéndoos en valor, onde deben ser os…
Tamarindo Casa Cociña e Patio Bar naceu coa idea de desenvolver un espazo gastronómico na cidade de Ourense caracterizado pola innovación e a distinción. Con vocación de achegar algo diferente, divertido, actual, adaptado a todos os gustos, ofrece…
O restaurante Yayo Daporta abriu as súas portas en 2005 nun edificio histórico da céntrica Rúa Hospital de Cambados e, desde entón, mantén a súa aposta pola cociña galega actualizada. O chef, Yayo Daporta, desenvolve os coñecementos e experiencias…
A Mirandilla é un restaurante con máis de 10 anos de historia, situado en Rinlo (Ribadeo), no que se combina a aposta por unha ampla e sinxela gran variedade de peixes e mariscos con carnes e sobremesas innovadoras.
A Tafona é un restaurante galardoado cunha Estrella Michelín e situado preto da Porta do Camiño, unha das antigas portas de acceso a cidade vella de Santiago de Compostela.
Comonacasa nace da necesidade de poñer en valor produtos da zona e das nosas costas, de forma tradicional, incorporando novas elaboracións e sabores, e tratando de que o cliente atope o equilibrio entre o tradicional e o novo.
O Barazal é un establecemento que naceu a finais da década dos 70 en Santiago, na Rúa da Raíña. Un local que dende os seus comezos se convertiu nun centro de reunión para a sociedade compostelá apostando polo bo trato, a cociña sinxela pero onde…
A Carballeira está situado a uns 12 quilómetros de Ourense, situado na N-120 ao seu paso pola localidade de Santa Cruz de Arrabaldo. Dispón de tres amplos salóns, para celebracións como vodas, comuñóns e banquetes para grandes grupos, cun…