Ovo sorpresa proposta de Restaurante Carmen

Ingredientes:

  • Pan de molde
  • Ovo Galicia Calidade (Coren, Granja Campomayor, Avícola Tratante ou Pazo Vilane)
  • Chourizo Galicia Calidade (Sadeport, Torre de Nuñez, Coreno u Jamones González)
  • Bacon
  • Tomate
  • Cebola
  • Aceite
  • Sal
  • Pementa

Para a salsa:

  • Aceite de oliva virxe extra
  • Chourizo Galicia Calidade (Sadeport, Torre de Nuñez, Coreno u Jamones González)

 

Elaboración:

Salteamos a cebola e o bacon. Engadimos o tomate cortado. Fritimos a fogo lento e engadimos o chourizo. Rectificamos sal. Alisamos o pan de molde cun roletee damos forma. Introducimos o salteado e  o ovo e metemos no forno a 190º durante  5 minutos.

Para a salsa, sofritimos o chourizo en ½ litro de aceite de oliva virxe extra, deixamos arrefriar e colamos.