Polo con slim noodles
Ingredientes (para unha persoa)
- 70 gramos de noodles
- 150 gramos de filetes de polo
- ½ pemento vermello
- 50 gramos de cogomelos shiitakes
- 50 gramos de chícharos
- 2 ceboliñas
- 1 dente de allo
- ½ limón
- Aceite de oliva
- 2 cucharadiñas de salsa de soia
- Coandro fresco
- Sal e pementa
Preparación
Cortar o polo en pequenos tacos de aproximadamente 2 cm e salpimentar ao gusto. Verter un pouco de aceite nunha tixola, cociñar o polo ata o punto desexado e reservar. Picar o pemento, os cogomelos, as ceboliñas e o allo finamente. Saltear o pemento, os cogomelos e o allo, xunto cos chícharos e o polo. Pasados 3 minutos, incorporar os noodles e as ceboliñas. Deixar facer durante un par de minutos máis. Verter a salsa de soia, engadir unhas pingas de limón e retirar do lume. Finalmente engadir o coandro, empratar e servir.