A tempada da lamprea acaba de arrancar, así que desde agora e ata finais de marzo (quizá un pouco máis se o tempo é frío), media Galicia fará escapadas cara aos vales do río Miño ou do Ulla para probar un produto de estrita tempada e que non deixa indiferente a ninguén. Se es dos […]
A tempada da lamprea acaba de arrancar, así que desde agora e ata finais de marzo (quizá un pouco máis se o tempo é frío), media Galicia fará escapadas cara aos vales do río Miño ou do Ulla para probar un produto de estrita tempada e que non deixa indiferente a ninguén.
Se es dos que aman este manxar de inverno, propoñémosche o restaurante El Refugio, establecemento pertencente ao grupo Lecer e certificado por Galicia Calidade, situado nos arredores da Coruña. En tempada serven a lamprea á bordelesa ou en empanada, pero non é raro atopala tamén nalgunha outra elaboración: escabechada, en carpaccio…
Máis info: http://www.galiciacalidadelecer.gal/item/restaurante-el-refugio/