O chef do Restaurante Bido, con estrela michelín, Xoan Manuel Crujeiras estará durante os días 4, 7 e 11 de agosto cociñando en Australia. Esta acción xorde a través do Grupo Tapavino que xunto a Miguel Angel Gonzalez, recoñecido somelier do noso país, compoñerán a excelente maridaxe para unha cea única. Os asistentes poderán degustar o […]
O chef do Restaurante Bido, con estrela michelín, Xoan Manuel Crujeiras estará durante os días 4, 7 e 11 de agosto cociñando en Australia.
Esta acción xorde a través do Grupo Tapavino que xunto a Miguel Angel Gonzalez, recoñecido somelier do noso país, compoñerán a excelente maridaxe para unha cea única.
Os asistentes poderán degustar o seguinte menú:
Aperitivos:
- SALPICÓN DE… EMULSIÓN DE CÍTRICOS, ENCURTIDOS E MOLLO DE PIPARRAS
- ENSALADA DE ALGAS, ESCABECHE EMULSIONADO E MEXILLÓNS
- CROQUETA DE BACALLAU
Entrantes:
- POLBO Á BRASA CON PATACA Á GALEGA E GORNICIÓN DE VERDURAS
- EMPANADA ABERTA DE SARDIÑAS, PEMENTOS DE HERBÓN E ACEITE DE OLIVAS NEGRAS
Peixe:
- PEIXE DO DÍA, VERDURIÑAS, MOLUSCOS E CALDO DE CALDEIRADA
Carne:
- LOMBO DE VACA Á BRASA, PATACAS TATÍN E SALSA DE PEMENTO
Sobremesa:
- TORTA DE SANTIAGO
Bebida:
- GINABELLE GIN & TONIC
- JOAQUIN ROBOLLEDO
- LAGAR DE COSTA
- PONTE DA BOGA
- DOMINO DE TARES CEPAS VIEJAS
- EMILIO HIDALGO