Dende o Hotel Rotilio poñen á disposición dos seus clientes o menú de primavera, que poderá desfrutarse os xoves e os venres no servizo de comida e cea. Esta semana poderedes degustar os seguintes pratos: Aperitivo de benvida (o correspondente ao día). Anchoas de Santoña, queixo do Cebreiro caramelizado e veo de remolacha ou canelones de centola, boi […]
Dende o Hotel Rotilio poñen á disposición dos seus clientes o menú de primavera, que poderá desfrutarse os xoves e os venres no servizo de comida e cea. Esta semana poderedes degustar os seguintes pratos:
- Aperitivo de benvida (o correspondente ao día).
- Anchoas de Santoña, queixo do Cebreiro caramelizado e veo de remolacha ou canelones de centola, boi de mar e espinacas (elixir unha das dúas opcións).
- A nosa interpretación de pescada á galega ou entrecosto de tenreira con ensalada de pementos asados (unha das dúas opción a elixir).
- Sobremesa selección da casa.
Todo isto por 25 € por comensal, bebidas non incluídas!