O Hotel Rotilio poñe á disposición dos seus clientes o menú de primavera

O Hotel Rotilio poñe á disposición dos seus clientes o menú de primavera

06/04/2018 - 12:12

Dende o Hotel Rotilio poñen á disposición dos seus clientes o menú de primavera, que poderá desfrutarse os xoves e os venres no servizo de comida e cea. Esta semana poderedes degustar os seguintes pratos:  Aperitivo de benvida (o correspondente ao día).  Anchoas de Santoña, queixo do Cebreiro caramelizado e veo de remolacha ou canelones de centola, boi […]

Dende o Hotel Rotilio poñen á disposición dos seus clientes o menú de primavera, que poderá desfrutarse os xoves e os venres no servizo de comida e cea. Esta semana poderedes degustar os seguintes pratos:

  •  Aperitivo de benvida (o correspondente ao día).
  •  Anchoas de Santoña, queixo do Cebreiro caramelizado e veo de remolacha ou canelones de centola, boi de mar e espinacas (elixir unha das dúas opcións).
  •  A nosa interpretación de pescada á galega ou entrecosto de tenreira con ensalada de pementos asados (unha das dúas opción a elixir).
  •  Sobremesa selección da casa.

Todo isto por 25 € por comensal, bebidas non incluídas!