Hoxe terá lugar a gran final de Vindetapas ás 22:00 h no Museo do Mar de Galicia, onde os catro finalistas, entre eles o Café Bar Os Amigos de Redondela coa tapa “Mijo Verde”, o Parador de Baiona con “Pan-Tajo”, o Ristorante Il Popolo co prato “ Trufa de Caza” e Ruxe Ruxe de Vigo coa […]
Hoxe terá lugar a gran final de Vindetapas ás 22:00 h no Museo do Mar de Galicia, onde os catro finalistas, entre eles o Café Bar Os Amigos de Redondela coa tapa “Mijo Verde”, o Parador de Baiona con “Pan-Tajo”, o Ristorante Il Popolo co prato “ Trufa de Caza” e Ruxe Ruxe de Vigo coa tapa “Cantiga de bacallao e bocareu afumado, meu amigo”, terán que elaborar as súas tapas nun showcooking en directo.
O acto, que estará presentado polo xornalista gastronómico José Manuel García, contará cun xurado formado por seis persoas, entre eles tres cociñeiros, que decidirán cal é a mellor tapa desta edición. E, ademais, tamén se entregarán os galardóns que levou o público ao longo dos catro concursos, que serán entregados por representantes de Galicia Calidade, Talaso-Atlántico, Adegas Vía Romana, Vermú Galego Nordesía, Taberna A de Lino e Cabanas de Fraga.