O restaurante Paprica gaña o primeiro premio do XV Concurso de Tapas de Lugo

O restaurante Paprica gaña o primeiro premio do XV Concurso de Tapas de Lugo

11/10/2019 - 12:22

‘O alto do Fiouco’, unha proposta de fusión de comida asiática e galega dedicada á néboa lucense e, en particular, que normalmente provoca o peche da estrada A-8, foi a gañadora do XV Concurso de Tapas de Lugo despois foron as máis votadas entre as máis de 36.000 papeletas entregadas por clientes nas 47 localidades […]

‘O alto do Fiouco’, unha proposta de fusión de comida asiática e galega dedicada á néboa lucense e, en particular, que normalmente provoca o peche da estrada A-8, foi a gañadora do XV Concurso de Tapas de Lugo despois foron as máis votadas entre as máis de 36.000 papeletas entregadas por clientes nas 47 localidades participantes nesta edición.

Pola súa banda, o xurado técnico deste evento decidiu outorgar o primeiro premio ao prato presentado polo restaurante Paprica, un ravioli de tenreira e queixo guisados, que tamén representará a Lugo no concurso galego de tapas e no que está previsto convocar. a nivel nacional na próxima edición de Fitur. O segundo premio foi para o “Rib de Duroc” do restaurante Campos e o terceiro, para “Anguía, foie e mazá” do arroz de Os Cachivaches.

Os premios deste concurso organizado pola asociación provincial de hostaleiros foron anunciados o mércores nun acto celebrado no MIHL, onde tamén procederon ao sorteo dos premios para as persoas que participaron na votación. Cheché Real, presidente deste grupo, calculou que se xera unha facturación de 200.000 euros nesta edición do evento.